Cookies

Hold et brag af en fest med bowlingtema

7/24/2023 1:34 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Uanset om det er børnefødselsdag, ungdomsfødselsdag, eller om der skal bydes op til en underholdende aften, så er en bowlingfest en sand vinder. Der er dømt strike med denne guide til, hvordan du skal pynte op, hvad du skal servere, og hvad I skal lave.   

Hold en lækker middag derhjemme
En bowlingaften forudsætter også en lækker middag. Et bud på en forret kan være bruschetta, som både er lækkert og nemt at lave, som efterfølges af pasta al pomodoro med hjemmelavet pasta. Som dessert kan du servere cupcakes, der er pyntet med bowlingkugle og kegle. 

Hvis ikke du har plads til at have alle gæster i stuen, kan du også overveje at dele gæsterne op, så nogle spiser i køkkenet, og andre i stuen. Når man skal holde fremtidige gourmetmiddage, er det dog værd at overveje et snedkerkøkken, så man kan få udvidet pladsen. Ved at få installeret en køkkenø, kan man også lade nogle gæster hygge med drinks, mens man selv står og laver mad. 

Glem ikke pynten
Pynt er alfa og omega til enhver fest, og man skal derfor også kunne mærke, at bowling er temaet. Med balloner, bannere og guirlander med bowlingkegler er du startklar til aftenen. En fest bliver lige en tand bedre, når man har neonlys, så husk også belysningen. Du kan også overveje at lave dine egne kegler og bowlingkugler som dekoration ved at male tomme sodavandsflasker. På den måde kan gæsterne varme lidt op, til når det rigtigt går i gang. 

Del jer op i hold 
Inden I skal på bowlingtur, skal gæsterne også deles op i hold. Du kan enten gøre det, når de ankommer, og ellers kan du forberede holdene ved en tilfældig holdgenerator. Hvis man skal gøre det endnu mere underholdende, skal de finde et holdnavn. Hvis det skal være endnu sjovere, kan du overveje at lade gæsterne forudsige, hvor mange kegler, de kan ramme. Dem, der gætter rigtigt, kan så få en præmie. 
Tag ud for at bowle
Så er det tid til at bowle. Med de muligheder der er for at bowle i Danmark, er I garanteret en sjov aften. Nogle bowlinghaller tilbyder desuden partybowling, hvor man kan få snacks og drinks med i pakken. Derefter står den på ren sjov og underholdning. Man kan også vælge at køre en runde, hvor folk skal bowle baglæns eller med deres dårlige hånd, og den bedste til dét, kan også vinde en præmie.

Husk præmie til vinderholdet
Udover præmierne til de individuelle vindere af udfordringerne, skal vinderholdet naturligvis også have en præmie. Hvis det skal være en kæk præmie, kan du overveje at anskaffe et trofæ til vinderen. Skal det være helt i stil med temaet, kan det også være et trofæ formet som en bowlingkegle.   

 


Delete item?