Cookies

Det perfekte spil for hele familien

2/28/2022 1:10 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Ja, du læste rigtig. Skal du og familien ud at lave noget sammen, er bowling det helt rigtige. Det er et spil, hvor konkurrence, hygge og samvær bliver kombineret. Alle kan være med upåagtet niveau, og sammen kan hele familien have nogle hyggelige timer sammen. 
Hos City Bowling kan du spille det fantastiske spil og få nogle hyggelige timer. 

Hvad er bowling? 
Bowling er et spil, som bliver spillet professionelt, men de fleste spiller det på hobbyplan. Det er et spil, hvor man kan udligne diverse forskelle ved blandt andet at bruge bander. Bander kan bruges af mindre dygtige spillere (ofte børn) for at alle, har en god oplevelse.
Det handler om at kaste en kugle nede af banen for at ramme 10 kegler for enden af banen. Jo flere kegler, man vælter, desto bedre score får man. Vælter man alle 10 kegler med første bowlingkugle, får man en strike. Vælter man alle 10 kegler på to forsøg, får man en spare. 
Når spillet er i gang, gælder det om at få så mange point som overhovedet mulig.
Så skal du udfordre dine venner eller familiemedlemmer, kan det gøres i bowling, som er en sjov og alsidig sport.

Kombiner bowling, mad og hygge
Når man tager ud og bowler, er det ofte for at dele oplevelsen med familie eller venner. Derfor vælger folk ofte pakker, hvor man bowler lidt først, og derefter får en bid mad. Det skal danne rammen om en hyggelig dag, hvor man får tilbragt en masse hyggelige timer sammen. Hvem der vinder på banen, er selvfølgelig vigtig, men det er i højere grad samværet, som betyder noget i sidste ende. Det kan du få gennem en tur i bowlinghallen, hvor alle dele er i spil. 
Tag ud og spil en omgang bowling – Det vil du/I ikke fortryde!

Partybowling – den perfekte partystarter
Én af de helt sjove ting i diverse bowlinghaller er ’partybowling’. Det er en weekendting, som ofte er forbeholdt aften / de tidlige nattetimer. Her kan man partybowle, hvor bowlinghallen bliver omdannet til et diskotek. God musik, masser lys fra diskoteker, gode tilbud og en rød kegle. 
En rød kegle? 
- Under partybowling vil der på vilkårlige tidspunkter være en rød kegle helt i front af de 10 kegler. Hvis man formår at lave en strike, vil det udløse en form for drikkelse til alle spillere på banen. Ofte er det shots, som man får ved en strike. Derfor kan det godt betale at lave en strike, når den røde kegle står forrest.  

Hvad kan man ellers lave i en bowlinghal? 
Diverse bowlinghaller tilbyder skræddersyede tilbud til større forsamlinger, hvor man kan kombinere spisning og bowling med andre aktiviteter. Det kan f.eks. pool, billard, airhockey og den slags. Der er mange muligheder, som med garanti vil give hele selskabet en sjov og hyggelig dag. Der er gode muligheder for bestemte pakketilbud, så man hverken mangler mad eller vådt. Det handler blot om at kontakte bowlinghallen for at høre mere om et tilbud for jeres kommende arrangement. 









 


Delete item?