Cookies

Et klapbord der tager kegler

10/27/2021 10:48 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Bowling er sjovt. Både begyndere og øvede har stor glæde af denne fantastiske sport. Og det er ikke svært at forstå, hvis blot man en gang har prøvet det. Første gang man vælter alle keglerne er en stor oplevelse af sejr og succes. Og har man prøvet det et par gange, så er det som om man næsten kan se på den måde, kuglen ruller på, at det vil ske. Og bingo, så sker det. Man jubler og ser sig omkring. Har alle set det?
Hvis man er en gruppe, der spiller, så skiftes man til at kaste. De, som ikke har tur, sidder gerne ned og venter og kigger på. Måske med lidt godt at drikke. Hos ajprodukter kan du finde et virkelig godt klapbord som du kan sætte fra på under bowlingdysten. Det er virkelig smart at det hele ikke skal ligge og flyde på gulvet. Man kan bowle og bowle i timevis, mens flasker og andre fornødenheder ligger godt og sikkert på dit klapbord.

Stort udvalg
Hos AJ produkter kan du finde et stort udvalg af nærmest alt. Også til bowlingklubben. Klik ind på hjemmesiden og gå på opdagelse. Der er sikkert mange ting, der kan friste. Om det er et klapbord eller en gummimåtte, du leder efter, så kan du finde det hele her. Det er rart at vide at der findes en sådan leverandør af alt muligt, man kan få brug for.
Det er vigtigt at man har det godt og behageligt når man bowler. Bowling er en sport, og som i mange andre sportsgrene, er det også rammen om godt kammeratskab og fællesskab. Vigtige ting for det moderne menneske. Vi har brug for at få rørt os, og vi har brug for fællesskaber vi kan indgå i. Her er bowling eminent.

Højt humør omkring et klapbord
Når en gruppe bowler sammen og konkurrerer med hinanden, så kan stemningen godt gå hen og blive høj. Når keglerne drysser omkuld ved et godt kast, så jubler alle, også selvom der er indbyrdes konkurrence. Det er ikke en sport, hvor dybe kløfter graves, tværtimod. Her opstår venskaber til glæde for alle, der kommer på banen og i klubben.
Omkring det lille klapbord går snakken, og det er spændende hvem der hiver sejren hjem. Der tælles point og kegler. Der stødes kugler og jubles og jamres. Man kommenterer hinandens bedrifter og nederlag. Det er det, man kalder fællesskab. Noget vi alle har brug for, også i den moderne verden.

Ud af hovedet
En anden god ting ved bowling er, at hjernen skal bruge en masse opmærksomhed på at få hænderne til at gøre det rigtige, så kuglen rammer plet. Man oplever at tankemylderet forsvinder i løbet af sådan en bowlingaften.









 


Delete item?