Cookies

Tag en pause fra bowling med dette års Champions League turnering

10/25/2021 1:18 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Champions League turneringen, arrangeret af UEFA, er i gang, ligesom den har været alle år siden 1992. Det var i dét år, at turneringen fik det navn og den form som vi kender det i dag, men egentlig har den europæiske fodboldturnering fundet sted siden 1955. Der konkurreres mellem 32 topklubber fra Europa. 

Disse kampe spilles løbende hele året, og der skal altid kåres en officiel vinder, som får æren af det prestigefyldte trofæ. Her kan du læse mere om turneringen samt få nogle gode Champions league tips til sæsonen 2021/2022, så du får de bedste ud af dette års Champions League. 

Odds dig til tops!
Desværre er de danske hold ikke med i konkurrencen i år, men hvad end du holder med Manchester United, Chelsea eller noget helt tredje, så kan det altid gøre fodboldsæsonen en anelse mere spændende at forsøge sig med odds. Det kan dog være en jungle at finde rundt i denne spilleverden. Hvordan oddser man? Hvem skal man oddse på? Der kan være mange ubesvarede spørgsmål. 

Heldigvis kan man få nogle gode tips fra forskellige, dygtige fodboldeksperter, og dermed have en langt større chance for at oddse godt og forhåbentlig med gevinst!

Det at oddse handler om at kigge på holdenes historik, og prøve at forudse hvilket udfald samt hvilke løbende fejl eller triumfer kampen kommer til at indeholde. Du kan altså for eksempel oddse på, hvem der får det første mål, hvor mange røde kort der gives og meget mere. Det er altså helt klart en fordel at lade sig inspirere og lytte til eksperterne. 

At oddse på en kamp kan gøre det endnu mere spændende at se den, da der er noget på spil. Du kan også oddse sammen med dine venner eller familie, og bruge nogle hyggelige aftener på at se kampen, spise snacks og håbe på at heldet er med jer. 

Spænding hele året 
Champions League er noget der hvert år bringer mennesker sammen på trods af alder, køn og nationalitet. Hvis du hepper på Danmark, er du så heldig, at der også spilles Europa League, som er næsten lige så betydningsfuld en turnering. 

Disse spændende kampe har du også mulighed for at oddse på. Disse to værdifulde turneringer kan ses i fjernsynet og på streamingtjenester op til flere gange om måneden, så der er aldrig for længe til den næste fodboldkamp. Det bliver uden tvivl en spændende sæson at følge med i!









 


Delete item?