Cookies

Kan bowling hjælpe dig med at tabe dig?

7/14/2020 7:29 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
I denne artikel stiller vi spørgsmålet: Kan bowling hjælpe dig med at gå ned i vægt? Mange mennesker har det med at undervurdere, hvor sundt det egentlig kan være for dig. Derfor har vi lavet denne artikel, hvor vi vil vise dig, hvilket sundhedsmæssige fordele du kan opnå ved bowling, og hvordan du kan integrere bowling i din rutine på vej mod vægttab.
 
Motion: Få fart under fødderne
 
Træning og motion er selvfølgelig et must, når du er ude på at tabe dig. Og det er primært her, at bowling kommer ind i billedet. Mange undervurderer måske de fordele, som det kan bringe med sig. Og det er vigtigt, at du vælger en sportsform, der motiverer dig.
 
Du kan fx have en idé om, at træningscenteret er det optimale sted at tabe sig, men hvis du ikke føler dig motiveret, kommer du aldrig afsted. Bowling er altså den perfekte sport for dig, hvis det gør, at du kommer ud af døren. Længere er det ikke.
 
Foruden vægttab har det faktisk også vist sig, at bowling giver toning af muskler, forbedre øje-hånd-koordinering og mindsker risiko for mange hjerte-kar-sygdomme. For mange folk i alle aldre er det også en utroligt social begivenhed, hvor de kan have det sjovt med enten familie eller venner. Det har altså både psykiske og mentale slutresultater.
 
En kombination af flere elementer
 
Det er dog vigtigt at påpege at en sund måde at tabe sig på ikke kan nås ved bowling alene. Der er flere punkter, der sammen fører til, at man taber sig.
 
Der er bl.a. vigtigt, at du sørger for at spise sundt og i moderate portioner. Du vil føle dig sundere og i sidste ende også spille et bedre spil, eftersom du oplever en hverdag med mere energi. Hvis du føler, at du har svært ved at styre sulten i løbet af dagen, så er der flere måder, du kan undgå at snacke på.
 
En af dem er at tage en form for supplement. Med proteinpulver eller lignende har du måske chancen for at føle dig mæt. Det fungerer dog bedst, hvis det er kombineret med styrketræning eller anden mere intensiv motion. Hvis du i stedet gerne vil mindske din sult, kan du prøve et naturligt CBD-kosttilskud eller -produkter, som har en indvirkning på dit endocannabinoide system. Selvom CBD er ekstraheret fra cannabisplanten, så er den fri for THC. Uden THC binder stoffer ikke til kroppens CB1-receptorer og virker derfor appetitnedsættende. Det handler om at finde den metode, der passer bedst til dig og din livsstil.
 
Så kan jeg tabe vægt med bowling?
 
Ja og nej. I denne artikel nåede vi kun at dække toppen af isbjerget, når det gælder de mange måder, hvorpå bowling kan hjælpe til med din vægttabsrejse. Men vi har dog slået fast i denne artikel, så er der ikke én enkelt ting, der kan føre til vægttab i sig selv. Vægttab handler om at motivere sig selv til at ændre ens livsstil til det bedre. At skubbe sig selv ud af døren og ned i bowlinghallen er bestemt et skridt i den rigtige retning. Bowling kan nemlig opfylde to helt basale behov og nødvendigheder: at få rørt sig og at være social.









 


Delete item?