Cookies

Tre gode råd til, hvordan du får mere ud af din tid på bowlingbanen

7/10/2020 9:24 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Bowling er for de fleste en hyggelige familieoplevelse, hvor man kan dyste mod hinanden i hyggelige omgivelser. Dette er dog ikke tilfældet for alle, for bowling kan også være en sportsgren, hvor man går op i teknik, og hvor målet er at blive den bedste. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du bliver bedre på bowlingbanen, så du kan få mere ud af den tid, du spiller i. For eksempel er det vigtigt, at du tager pauser, så du ikke overbelaster dit håndled, og her kan du så for eksempel bruge tiden på live casino eller i spillehallen, hvor du kan finde god underholdning i timevis. 

Præcisionen er vigtigere end farten
Vil du gerne være bedre til at bowle, så er det vigtigt, at du husker, at det er præcisionen og ikke farten, som vinder spillet. Det er derfor en god ide, at du tager det roligt og langsomt, når du skal finde dit mål, og det er helt i orden, at du tager dig et par sekunder ekstra, så du er sikker, når du kaster din bowlingkugle.

Vælg den rigtige kugle til dig
Vil du gerne være bedre til bowling, så skal du huske at vælge det rigtige udstyr. dette betyder, at du skal finde en bowlingkugle, som passer til din højde og drøjde og dine egenskaber, så du er sikker på, at du kan kaste optimalt. Her er reglen, at en voksen mand gerne skal have en kugle, som er cirka 14 til 16 pund tung, og en voksen kvinde skal have en kugle, som er 14 til 12 pund tung. Sådan sikrer du dig, at du har de bedste spillebetingelser på banen. 

Ignorer dem omkring dig
Når du skal bowle, og du gerne vil blive bedre på længere sigt, så er det vigtigt, at du kan lukke resten af verden ude, når du skal kaste. Dette betyder, at du skal øve dig i ikke at kunne høre de larmende venner, som sidder på bænken. Dette er den eneste metode til, at du vil kunne lave et helt præcist kast, som medfører en strike. Det er altså op til dig og dine koncentrationsevner, når det kommer til at forbedre dine bowlingevner. En anden ide er også, at du træner alene nogle gange, inden du skal dyste mod andre. Sådan får du en bedre fornemmelse af kugle og af banen. 








 


Delete item?