Cookies

Tre bowlingsbrands du burde kende til

5/27/2020 2:05 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Dette er en artikel for dem, som ønsker at kende mere til bowling-miljøet, men som bare ikke ved hvor de skal starte. Bowling er for mange en fritidsaktivitet, som kun sker et par gange om året, men for nogle er det som at gå til fodbold hver uge med kamp om lørdagen. Hvis du ønsker at blive en del af klubben, og gå til bowling, er det vigtigt at kende til de forskellige brands, som dominerer markedet. Bowling er ikke domineret af store virksomheder som Nike og adidas, men af mindre virksomheder, som fokuserer udelukkende på at give dig den bedste bowling oplevelse. Dog kan bowling, ligesom alle andre fritidsaktiviteter, være en dyr fornøjelse. Heldigvis kan du ansøg om lån online via sms, hvis din næste bowlingkugle bliver for stor til økonomien. 

Derfor kan du nedenfor læse om tre bowlingsbrands, som du kan undersøge for at blive helt opdateret på bowlingverden. 

Ebonite 
En af de helt store bowlingbrands er det amerikanske brand, Ebonite. Fra Kentucky Missouri i USA er det en af verdens største bowling brands, og har en masse underbrands, som blandt andet Columbia, som de købte tilbage i 2007. Dette er en bowlingkugle-producent, som laver kugler til både professionelle og nybegyndere, og det er derfor et godt brand for dig som ønsker at holde dig til et brand. Du har nemlig mulighed for at skifte kugle, som dit niveau stiger og stiger.  

Brunswick 
Brunswick startede orignalt ud som en billiard virksomhed, men med tiden har de udvidet forretningen til bowlingkugler og bowlingudstyr. Virksomheden har også ejet bowlingbaner på tværs af USA, og har siden 1880 været en vigtig spiller på bowlingmarkedet. Den store erfaring kan mærkes i deres produkter, som er af den højeste standard indenfor bowling.  

Brunswick ejer andre bowlingbrands, som også er værd at tjekke ud. Det er blandt andet DV8 og Radical. Tilsammen udgør Brunswick en stor portion af de globale bowlingmarked. 

Motiv Bowling 
Det er lidt et uortodokst brand at nævne i den her sammenhæng, men Motiv producerer kerner til bowlingkugler. De var innovative i starten af 90’erne, og var med til at øge standarden og bowlingkuglernes performance over en årrække. Motiv er derfor vigtigt at nævne i samme kategori som de to andre brands, da de har formået bowlingverden i sådan en grad. 









 


Delete item?