Cookies

Sådan får du tiden til at gå mellem turneringerne

1/9/2020 10:53 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Går du meget op i din sport, kan det betyde, at både hverdagsaftener og weekender bliver brugt på turneringer og træning. Når man er af sted i lang tid ad gangen, kan der dog være flere timer, hvor man skal gå rundt og vente, og det kan hurtigt blive kedeligt, hvis man ikke vil se sine konkurrenter spille og træne. Er du træt af at gå rundt og vente, og kunne du godt tænke dig en løsning på ventetiden, så kan du her få gode råd til, hvordan du får tiden til at gå mellem turneringerne og de mange træningsdage. 

Brug tiden på at fokusere 
Der er nogle sportsfolk, der har det bedst med at sidde for sig selv og fokusere før en vigtig træning eller turnering, og har du det også sådan, kan det være en god idé at bruge ventetiden på at fokusere på dig selv og dine styrker. Skal du eksempelvis spille en vigtig turnering, kan det være en god idé at bruge ventetiden på mentalt at forberede sig, og det kan gøres på mange måder. Nogle vælger at gå en tur, andre bruger en time for sig selv. Find noget som virker for dig og du vil hurtigt se resultatet af dit fokus. 

Eller brug tiden på at få tankerne væk
Har du styr på dit fokus, kan ventetiden blot være noget, som skal overstås. Er det sådan, du har det, så kan det være, at du skal bruge tiden på at få tankerne lidt væk i stedet for. Det kan gøres på mange måder, og ønsker du at prøve noget nyt, kan det være, at du skal tage et kig på de bedste online casioner 2020. Når man spiller på nettet, går tiden stærkt, og du får tankerne lidt væk fra den hårde og stressende konkurrence omkring dig. 









 


Delete item?