Cookies

Bowlingtips til begyndere

1/9/2020 4:13 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold

Når du starter med at bowle er der flere ting du kan gøre, for at få et bedre bowlingspil, og på den måde få en bedre start. Her kan du læse lidt gode råd om, hvordan du kan optimere dit spil, og på den måde få bedre resultater. 


1. Vælg den rigtige bowlingkugle

Først og fremmest er det meget vigtigt at du finder den rette bowlingkugle. Du skal således vælge en kugle der har den rette vægt, og ikke mindst en kugle der har den rette størrelse til dine fingre. Det er derfor en god ide at afprøve forskellige bowlingkugler, så du finder den med de bedst tilpassede fingerhuller. Og du skal ikke bange for at skifte din kugle, hvis du ikke griber godt om den. Der er lidt forskel i hvor meget kuglerne vejer for kvinder og mænd, og dette kan variere en del, men som hovedregel gælder følgende vægte: kvinder ca. 12 til 14 pund, og mænd ca. 14 til 16 pund.


2. Find den rette hastighed

Det er vigtigt at du finder den måde du kan lide at spille på. Nogle spillere bowler meget hurtigt, mens andre giver mindre fart men mere spin. Det er spændende at eksperimentere, og på den måde finde den fart, der passer til netop dit spil. 

Hvis du f.eks. ønsker at komme langsomt hen til linjen, skal du begynder med kuglen omkring brystet. På denne måde sørger du for, at dit sving tager så lang tid, som du er om at gennemføre fremgangsmåden.

• Hvis du kan lide at komme hurtigt, skal du starte med bowlingkuglen et sted mellem låret og taljen, da det ikke tager så lang tid at lave et fuldt sving.

Ligesom det kan være svært at bowle, kan det på samme måde være kompliceret at finde en billig kassekredit. Alt du skal gøre er at besøge Penge247.dk, og på den måde kan du få alle de råd, du har brug for. 

3. Lav et prøvesving

Det kan helt klart anbefales at du tager et prøvesving. Lige meget om du holder kuglen i hånden eller ikke, skal du blot gennemgå bevægelserne i dit ønskede kast uden at kaste kuglen, indtil du er helt tryg med hensyn til fokus og rytme i dit skud. Husk på detaljerne i dit udstyr, selvom du ikke køber udstyr for mange penge. Som tommelfingerregel kan begyndere til bowling med fordel anvende lettere plastkugler, der har en lavere vægt. Spørg de professionelle medarbejdere, hvor du kan finde denne type kugle, inden du giver dig i kast med at bowle. 


4. Slip kuglen på det rigtige tidspunkt 

Det er helt afgørende at du slipper bowlingkuglen på dette rette tidspunkt. Det vil sige at du skal slippe kuglen i bunden af dit nedadgående sving. Det er det helt rigtige tidspunkt at komme i gang med at slippe bowlingkuglen. Hvis du slipper kuglen for tidligt, kan du på den måde miste hastigheden, og skulle du slippe kuglen for sent, kan du risikere, at du får kuglen til at hoppe.









 


Delete item?