Cookies

Synes du, din bolig er kedelig? Sådan pepper du nemt boligen op

11/29/2019 10:48 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Boligindretning kan være svært at ramme rigtigt. Hvordan formår du lige at boligen er både praktisk og overskuelig at leve i, men stadig fremstår forholdsvis farverig og med en vist flair og personlighed? Det er en balancegang. Når det kommer til boligindretning, kan det være en god idé at starte med de aspekter, der er nødvendige og vigtigst. Derefter kan du indsætte de sekundære elementer, som blot gør tilværelsen bedre, og til sidst kan du pryde og udsmykke boligen, så personligheden kommer frem. Det er nemmest at slutte med udsmykningen, da den afhænger af, hvordan resten af boligens dele og genstande står f.eks. møblerne. 

Her kan du skride ind og sætte gang i boligens personlighed
-Du kan placere små nipsting og udsmykningsgenstande rundt omkring i boligen, hvis eneste funktion er at pryde boligens udseende. Dette kan f.eks. være en flot og prangende vase fra H Skjalm P eller et imponerende maleri, der virkelig giver boligen bevægelse og udtryk. 
-En af de nemmeste måder at skabe et specielt udtryk og gnist i boligen, er ved at male det givne rum i en unik farve eller farvekombination. Dette er altid i øjenhøjde og bliver konstant opfanget af hjernen. Dette skal dog gøres inden, du indsætter møbler osv. 
-Du kan også opgradere nogle af dine genstande, der egentlig har en funktionel primær egenskab. Dette betyder ikke, at dens sekundære funktion ikke kan være at udsmykke boligen. Her kan du vælge noget helt lavpraktisk og simpelt som en flot og luksuriøs knagerække fra By Wirth. Selv de små aspekter kan være med til at farve det overordnede billede af boligen – find mere inspiration til udsmykkende boligindretning på roomformore.dk
-Hvis du virkelig vil skabe et personligt udtryk, der er skabt af din personlighed, gælder det om at præge boligen med personlige genstande og figurer. 









 


Delete item?