Cookies

Oplev City Bowlings gode bowlingbaner

5/9/2019 11:15 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Leder du efter et sted at bowle i Odense, så er City Bowling det helt rigtige sted at tage hen. Bowling i Odense er bedst i City Bowling, for her får man både billige baner, lækker mad og god service. Her er plads til både store og små og aktiviteter til alle aldre.

Kom og bowl i privat eller arbejdsregi
Bowling er en dejlig aktivitet, fordi reglerne er nemme, og alle kan være med, uanset hvor øvet man er. City Bowling er derfor et godt samlingspunkt for familier, der gerne hygge og bruge kvalitetstid med hinanden. Faktisk er bowling så populært blandt børnefamilier, at City Bowling jævnligt lægger lokaler og baner til festlige børnefødselsdage. Her kan de små få en sjov dag med underholdende bowling og god mad.
Men bowlingcentret er også et godt samlested for venner, som gerne vil starte byturen med et slag bowling, inden festen tages videre ind til byen. Når der i weekenden står Party Bowling på skemaet, slukkes lyset til fordel for diskolyset, og musikken skrues op. Der er heller ingen fest uden dejlige drikkevarer, men har City Bowling naturligvis taget højde for.
Party Bowling er ikke kun et populært fænomen blandt venner, der gerne vil have det sjovt, men også en favorit blandt virksomheder, der gerne vil ryste medarbejderne bedre sammen. Bowling og alkohol og en placering udenfor arbejdspladsen er altid en god kombination til at få folk til at komme hinanden ved.

Bowl med venner og familier i hjertet af Odense
Selv om der forgår et intensivt stykke sporarbejde i Odense, som bremser trafikken mange steder, så er City Bowling ikke påvirket af dette. Og så er det også rigtig nemt at komme til og fra City Bowling, og det er uanset, om du kommer i egen bil, eller om du tager offentlig transport.
Kommer du i din egen bil, er der en stor parkeringsplads, du kan boltre dig på. Parkeringspladsen ligger tilmed klos op ad indgange, så det bliver ikke nemmere at ankomme i eget køretøj.
Tager du bussen, er det lige så nemt. Bussen stopper nemlig lige ud for indgangen, så du bliver sat af ved døren. Banegården ligger også kun 5 minutters kørsel fra Rugårdsvej, så der er heller ikke langt, hvis du skal skifte bus for at komme hjem.

Brug dine bowlingtalenter i City Bowlings turneringer
Vil du gerne gøre mere ud af din bowling, så er det også muligt at deltage i turneringer hos City Bowling. City Bowling afholder hvert år 3 slags turneringer, som henvender sig til forskellige niveauer. Man skal derfor ikke holde sig tilbage, hvis man går og er usikker på, om man er god nok til at være med. Der er nemlig turneringer til ethvert spillerniveau.
For novicerne og de mindre øvede er der Rude 11 Ligaen. Denne turnering er for spillere, som har et seriegennemsnit på 134 eller lavere, og er derfor et oplagt valg for dem, som ikke har så stor erfaring med bowling.
For de lidt mere øvede er der naturligvis også en turnering, og den heder City Ligaen. Hvis man vil deltage i City Ligaen, så kræver det, at man har et seriegennemsnit på 135 eller højere.
I maj bliver alle City Bowlings turneringer afsluttet med et stort brag i form af City Mesterskabet. Her finder vi årets bedste spillere.
Alle, der deltager i hvilken som helst turnering, deltager automatisk i Albani Cup, som er en knock out turnering. Der er derfor noget for enhver smag, hvis man godt kunne tænke sig at dyrke bowling på et lidt højere plan.

Tag et hvil i restauranten og nyd en lækker menu
Ligesom mange andre bowlingcentre råder City Bowling også over en restaurant, men her stopper lighederne også. For modsat mange andre spisesteder kræser City Bowling nemlig om sine gæster. Her får man ikke dårlig mad lavet af kedelige råvarer - tværtimod får man det stik modsatte.
Når man træder ind i restauranten, bliver man mødt af et venligt personale, og på menuen finder man alskens lækkerier lavet af årstidens bedste råvarer. Et kig på menukortet afslører hurtigt lækre retter som tigerrejecocktails, ribeye, perlehønebryst, kalvetournedos og meget mere.
Er man mere til de mere klassiske retter som bøf med pommes, skal man heller ikke snydes for det. På menuen finder man derfor selvfølgelig også disse klassikere, og de er naturligvis tilberedt med samme omhu som alle andre retter. 
Og for at sikre at gæsterne altid er glade og tilfredse med besøget, har City Bowling ansat sin helt egen køkkenchef, som hver dag arbejder hårdt for at give de besøgende en kulinarisk oplevelse, de sent glemmer. Det er også køkkenchefen, som hver sæson sørger for at skifte menuen ud, så årstidens råvarer bliver udnyttet til glæde for bowlingcentrets gæster.









 


Delete item?