Cookies

Sådan får du motivation til at træne

4/12/2019 11:09 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Mange mennesker kender den irriterende følelse af at man burde hoppe i løbeskoene eller i træningstøjet og komme afsted ud på løbeturen, ned til fitnesscenteret, hen til zumbalektionen eller afsted til yogatimen – men at man bare ikke kan finde motivationen til at hive sin tunge og trætte krop og af sofaen og rent faktisk komme afsted.
Men det afgørende for, at man bliver ved med at synes at træningen er sjov, er at man opretholder den vedvarende motivation til træningen – hvis man ikke har motivation, er det bare ikke sjovt.
Du kan læse mere om træning via dette link: FitnessTips.dk

Gode råd til at booste din motivation til at træne
•Tænk ikke, tag afsted. Ofte tænker man, inden man skal afsted til træningen: ”Gider jeg egentlig?”. Kom i stedet bare afsted, uden at tage stilling til hvorvidt du har lyst eller ej, og uden at tænke for meget over det. Så kan du altid, når du først har løbeskoene på og er klar, beslutte hvor lang en tur du har lyst til.
•Lav realistiske mål: Sæt både mål og delmål, som er realistiske, specifikke, målbare, og som vil gøre dig glad, når du opnår dem. 
•Belønning: Giv dig selv en belønning, når du har nået et af dine mål. Det kan for eksempel være at købe de flotte løbesko som du har kig på, et dejligt varmt bad, en lækker og afslappende massage eller noget helt andet. Du kan også lave en træningssparegris, hvor du smider en tyver i efter hver endt træning, som du efterfølgende må bruge på lige dét du har lyst til.
•Vælg det rigtige udstyr i god kvalitet: Det er vigtigt at du har det korrekte udstyr i en god kvalitet, når du skal træne. Det kan for eksempel være nogle gode løbesko, som passer til dig, og som du løber godt i.









 


Delete item?