Cookies

Bliv bedre på bowlingbanen med disse simple råd

1/1/2019 1:35 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
At have en fritidsinteresse er en god ting, så man kan sørge for at motionere, når man kommer hjem fra arbejde eller skole. Måske har man nogle gode kammerater, som motiverer en til at tage af sted uge efter uge, eller måske interesserer man sig bare rigtig meget for den respektive sport. Lige meget hvilken situation man står i, så kan det at forbedre sine evner være en god motivationsfaktor, så man kommer af sted uge efter uge, når de bedste kammerater eksempel-vis kan være syge eller forhindret af en anden grund. Herunder kan du læse simple råd til, hvordan du kan blive bedre på bowlingbanen.

1.Sørg for at dit udstyr er godt og anvendeligt 
Hvis man har gået til en sport i mange år, så har man meget udstyr, og det kan også betyde, at man kan have en tendens til at genbruge udstyret i mange år. Det er dog ikke altid en fordel, da udstyret i høj grad kan spille ind på din præstation. Du bør derfor sørge for, at dit udstyr ikke er for meget brugt, hvis du ønsker at blive bedre på bowlingbanen. Engang imellem kan det derfor være en god idé at investere i noget nyt, så man kan være 100 % sikker på, at det ikke er udstyret, der nedsætter ens præstation. Lån til nyt udstyr hvis du ikke ønsker, at det skal kunne mærkes på din økonomi efter eksempelvis en ferie eller højtid. 

2.Læs om og se en masse professionel bowling
Når man skal forbedre sin præstation, så er det vigtigt, at man også kigger på andres teknikker. Det kan derfor være en fordel, hvis du sætter dig godt ind i de professionelles bowlingverden – både ved at læse om den men også ved at se en masse professionel bowling. På den måde kan du måske lure et trick eller to. 









 


Delete item?