Cookies

Tilbage på hjemmekontoret? Inspiration til underholdende pauser

12/16/2021 5:20 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret.

Corona smittetallet stiger igen i Danmark, og måske er du en af dem, der skal tilbage på hjemmekontoret. For ikke at gøre hjemmearbejdet til en byrde er det vigtigt, at du holder pauser og får tankerne på andre ting. Når man arbejder hjemmefra, er der ikke så tydelig en grænse mellem arbejde og fritid. Husk at holde dine pauser - måske væk fra computeren. I artiklen herunder vil du få ideer til, hvad du kan foretage dig derhjemme i dine arbejdspauser, som vil gøre hverdagen bare lidt sjovere.  

Spil
Gennem de seneste år er online spil blevet en nem form for underholdning. Du kan nemt finde din næste hobby, som kan give dig mange timers underholdning. Mulighederne er mange, hvad end du er til online kabaler, action spil, puslespil eller casino. Du kan for eksempel prøve spilkongen.dk. Du kan hurtigt få tiden til at gå med at prøve nye spil, og forsvinde væk for en stund. 

Bageprojekter
Coronakrisen har skabt et kæmpe boom i bageaktiviterne. Overskuddet til hjemmebag er måske pludseligt blevet større. Samtidig kan bagning give en følelse af at vende sig mod noget, man kender, i en tid hvor tingene er så usikre. En af de helt store projekter, som mange danskere giver sig i kast med, er surdejen. Så hvis du ikke er en af dem, der ikke er hoppet med på bølgen endnu, er det oplagt at give sig i kast med. Ved surdej, kan du endda vælge at gå nørdet til værks og undersøge de kemiske bagningsprocesser helt ned i detaljen. Du kan også vælge at give dig i kast med et nemmere bageprojekt såsom en chokoladekage, hindbærsnitter eller noget helt tredje.

Gåtur i skoven 
I en tid med flere corona nedlukninger og høje smittetal, er det oplagt at gå en tur i skoven - især i dine arbejdspauser. Skoven er et frirum for mange mennesker. Frisk luft fornyer din energi og giver dig motion. Gåture er godt for det psykiske og fysiske helbred. Når man sidder ned mange timer ad gangen, er det vigtigt at huske at få rørt sig. Du er måske vant til at gå ture sammen med andre, men det kan også være dejligt at få lidt fri fra de mennesker, du holder af. At være væk fra familien på en rask gåtur, vil give dig fri fra hverdagens praktiske småting. 









 


Delete item?