Cookies

Sådan får du livsglæden igen med tandproteser

11/8/2021 10:20 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Der kan være mange grunde til, at du ikke helt føler, at du har den samme livsglæde i dag, som da du var ung. Nogle gange er det udefrakommende grunde som gør, at tingene kan se lidt sort ud. Andre gange er det grunde, som du kan gøre noget håndgribeligt ved, hvilket alt andet lige gør det en smule nemmere at behandle og få din livsglæde tilbage. Vi har som bekendt kun ét liv, så kan du ændre store som små ting for at skabe mere livsglæde for dig, så vil det vel altid være tiden og pengene værd. Tænderne er et område, hvor mange kan opleve nedsat livskvalitet, hvis du for eksempel ikke har de pæneste tænder, mangler tænder eller har mange huller. Heldigvis er det noget, som du kan gøre noget ved. 

Hvad er en tandprotese?
Hvis du enten mangler en tand af den ene eller anden grund, eller hvis du skal have revet en tand ud, fordi den måske er rådden, så vil man ofte lave en tandprotese, som både ligner og føles som en helt almindelig tand. Du kan måske forestille dig, hvor svært det er at gå rundt og smile til verdenen, hvis man mangler nogle tænder i munden. Med en tandprotese får du dit komplette smil tilbage igen. Du kan selvfølgelig også bruge en tandprotese til at erstatte dine eksisterende tænder, hvis der for eksempel er mange problemer med dine tænder, dog vil dine egne tænder selvfølgelig være at foretrække over en tandprotese. 

Et værdigt liv med tandproteser
Sidder du med en tand som mangler, eller en tand som skal rives ud, så bør du overveje at sige ”ja tak” til tandlægens tilbud om tandproteser, da dine tænder er noget af det første, som andre ser, når de møder dig. Få et tilbud og en snak om tandprotese hos Tandprotetikeren









 


Delete item?