Cookies

Dette skal du huske, når du odds’er online på dine yndlings bowlingspillere

2/12/2021 4:02 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Der kan være meget sjovt at finde i at oddse i hverdagen. Måske vil du gerne gøre professionel bowling til en større del af din hverdag, eller måske vil du gerne kunne del denne hobby med vennerne, når der er vigtige kampe på spil. Uanset grunden, så er der dog nogle ting, som du bør huske, inden begynder at oddse på dine bedste spillere. I denne artikel kan du altså finde de tre bedste råd til, hvordan du kan komme godt i mål med din oplevelse af online odds

Research inden du oddser 
Det kan være fristende at hoppe med hovedet først ned i den store verden af oddsning, når du først starter. Dog er dette ikke det mest hensigtsfulde for dig og din oplevelse af bowlingverdenen og oddsning, og derfor er det vigtigt, at du researcher så meget som muligt inden du begynder. Dette kan være research omkring, hvordan din foretrukne odds hjemmesider ser ud og fungerer, og det kan være nødvendig research omkring de hold, som du gerne vil oddse på. Dette vil gøre din oplevelse langt bedre og langt nemmere, og derfor bør du altid tage dig tiden til denne proces, inden du går i gang med at oddse på professionelle bowlinghold. 

Tal med dine medspillere eller dine venner, inden du oddser 
Vil du gerne have mere ud af din oplevelse, når du oddser, og vil du gerne være sikker på,a t alt går som det skal, når du først har lagt din odds, så er det en god ide, at du taler med dine medspillere eller dine venner med samme interesse. Dette vil gøre din oplevelse af at bruge odss på profsionelle bowlingturneringer langt sjovere, og du vil have nogle at tale med omkring dine odds og omkring dine chancer. Oddsning kan være en glimrende måde at bruge tid med dem, som deler samme interesse for bowling som du. 

Husk at holde en pause i hverdagen
Det er næsten altid muligt at finde en bowlingkamp at oddse på, og det kan derfor være en god ide, at du holder pauser engang imellem i din hverdag, så du kan holde styr på dine aktiviteter og dine udkast. Dette vil sikre dig, at du ikke kommer ned i et for dybt hul, skulle du gå hen at tabe, og har du brug for hjælp til at holde en pause, så kan det være en god ide at sætte en grænse for, hvor meget du må oddse hver måned. Så kan du passe godt på dig selv og din oplevelse med oddsning. 











 


Delete item?