Cookies

Skærmens tiltrækningskraft

11/25/2020 10:20 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
I mange år har der været en stigende bekymring for vores brug af skærme. Rigtig mange danskere er efterhånden gået hen og blevet skærm-afhængige, og man frygter især, hvilken påvirkning skærmtid har på børn. Som vores samfund er indrettet, kan det være svært at undvære en skærm, da stort set alle de informationer vi har brug for i løbet af en dag findes online, men vi bruger også skærmen, når vi kommer hjem. Hvad er det egentlig skærmen kan, og hvorfor er vi så afhængige af den?

Vi kan holde kontakt med venner og familie
Det er formentlig de færreste, der ikke er online i løbet af en dag. Med udviklingen af smartphones er det blevet meget nemmere at gå online, og de fleste har stort set altid internettet til rådighed. Internettet er på mange måder en stor hjælp for de fleste, og efterhånden er der mere og mere, der bliver digitaliseret.

Med internettets hjælp kan vi altid holde os opdateret på, hvad der sker rundt omkring i verden, men rigtig mange bruger også internettet til at holde kontakt med venner og familie. Det er blandt andet på de sociale medier, at vi kan holde os ajour med, hvad der sker i vores omgangskreds, men det er også på de sociale medier, at vi kan få kontakt til gamle bekendtskaber eller møde nye. 

Skærmen tilbyder os et hav af underholdningsmuligheder
Udover at internettet kan fungere som mødested for nye bekendtskaber, så er der selvfølgelig også rig mulighed for at blive klogere eller blive underholdt på andre måder. Eksempelvis er det de seneste år blevet rigtig populært med online computerspil. 
Gaming er selvfølgelig ikke et nyt fænomen, og det kunne også lade sig gøre inden internettet fik den betydning, det har i dag, men efterhånden er der flere og flere spil, der bliver tilpasset internettets muligheder, så man i dag kan gå online og spille med andre, der deler samme interesse. Internettet kan på mange måder bidrage til at skabe fællesskaber, og det er måske det, der er internettets største fordel. 
Derudover kan internettet selvfølgelig også bidrage med at gøre os klogere. Der findes uendeligt mange informationer rundt omkring på internettet, og hvad enten man ønsker at blive klogere på aktietendenser eller myreslugere, så er der rig mulighed for at finde alt den information, man har brug for. 
Det er måske især adgangen til viden, som har gjort os en smule afhængige af skærmen, man skulle jo nødigt gå glip af viden om det ene eller det andet. 

Kærligheden kan findes online
Internettet har også gjort det muligt for os at møde vores udkårne online. Med diverse datingsites er det blevet meget nemmere at finde den eneste ene, her kan du nemlig søge ud fra dine præferencer, hvis du eksempelvis foretrækker milf dating
Med scor dating kan du finde din eneste ene. 









 


Delete item?