Cookies

Tag kegler - også uden for bowlinghallen

9/15/2020 9:50 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Findes der en bedre følelse en bowle sig til en strike? Det skulle da lige være to strikes i streg. Selvom det kun er på bowlingbanen, vi kan slå strikes, så kan du alligevel tage lidt af følelsen med hjem. Online spillemaskiner giver dig samme følelse som en strike, når du vinder. Prøv derfor online spil, og hold fast i følelsen derhjemme fra sofaen. 

Det er ikke hver dag, vi har vores bowlingarm skruet rigtigt på. Nogle dage rammer man bare ikke den strike, som man havde håbet på. I stedet for at lede forgæves efter heldet på bowlingbanen, kan du prøve derhjemme fra sofaen i stedet for. Tag og spil slots online. Det giver dig masser af muligheder for at søge heldet, som du ikke har haft hele ugen i bowlingklubben. Måske du er heldig denne gang. 

spillehallen.dk finder masser af spil til enhver smag. Mange af spillene kender du måske ikke i forvejen, men det betyder ikke, at der ikke er masser af underholdning til flere timer med telefonen i hånden. Gå på opdagelse i en verden af spil, indtil du skal ned i bowlingcentret næste gang. 

Snør skoene ordentligt 
Hvis du er så heldig at vinde en ordentlig gevinst på online spil, så kan du jo snildt investere lidt i din kærlighed for bowling. Skoene, de har nede i din bowlinghal, lever måske ikke helt op til den internationale standard, som du kræver af dit spil. Godt udstyr koster også lidt flere penge, men gode bowlingsko vil være det hele værd. Så kan du stå ordentlig fest og føle dig godt tilpas på bowlingbanen uden at miste fodfæstet. 

Bowlingkuglen er en anden sag. Den skal også sidde godt på fingrene. Med din helt egen bowlingkugle kan du sikre dig samme sving i armen hver gang. Så snart du har lært din nye kugle at kende, så er der intet, der kan stoppe dig længere. Måske kun en perfekt score på 300? Hvem ved. Vejen til perfektion går i hvert fald gennem din helt egen bowlingkugle. 
Din egen bowlingkugle skal selvfølgelig have sin egen taske, som du kan bære den til og fra hallen i. Så slipper du også for irriterende ridser og andet snavs, der sætter sig på den, når du ikke bruger den. Med en bowlingtaske kan du sikre din bowlingkugle en længere levetid. Så kan du holde niveauet i mange år fremover.

Få styr på spillebudgettet
Når du spiller om penge på nettet eller i virkeligheden, så er det en god idé at give sig selv et spillebudget, som man kan spille for hver måned. Du ville heller ikke sætte din opsparing på dine bowlingevner? Så skal du heller ikke gøre det på online spil. 
Selvom mulighederne for gevinster er gode, så hold dig inden for budgettet. Hvis du løber tør for spillepenge, inden måneden er omme, så tag resten af spillelysten med ned i bowlinghallen og bowl det væk. Så behøver det heller ikke at være værre. Når du er i gang, kan du jo tage en white russian for at dulme nerverne. Det hører sig ligesom til. 









 


Delete item?