Cookies

Bowling er for hele familien

5/29/2020 1:18 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Bowling er en sport, hvor hele familien kan være med. Det gælder både de helt små og de ældre. Det kan spilles til en hyggelig familie aften, men det kan også spilles som professionel i forskellige konkurrencer. For at kunne spille sammen med de andre professionelle kræver det ligesom i alle andre slags sport, at du er i god. Men det gør det ikke, hvis I bare er afsted for hyggens skyld. Her behøver du ikke være god til at spille eller have nogen speciel erfaring, for der er helt sikkert også andre, der ikke er særlig gode. 

Du kan også gå til bowling
Som nævnt findes der bowlingkonkurrencer for professionelle. De kan både spille individuelt eller som hold, så de må træne sammen indimellem. Derfor er der også mulighed for at gå til bowling ligesom med en hver anden sportsgren. På denne måde har du mulighed for at øve dine evner og måske en dag blive rigtig god, måske endda professionel. Noget af det smarte ved bowling, i forhold til så mange andre sportsgrene, er, at når du blot spiller almindeligt, behøver du ikke noget bestemt tøj. Du behøver ikke engang træningstøj, du kan sagtens bare tage afsted i dit helt almindelige tøj, det gælder også børnene, som du kan finde tøj til her. Men du kan selvfølgelig også vælge noget bestemt at have på, hvis det gør det lidt sjovere. Du kan for eksempel aftale med de andre, at I skal matche, så I kommer til at ligne et rigtigt hold. 

Hjælp til begynderne
Grunden, til at alle kan være med, er, at der er hjælpemidler til dem, der endnu ikke helt har styr på det. De kan få bander, så bowlingkuglen ikke kan ryge i grøften eller en rampe til at hjælpe dem med at få fart nok på kuglen og til at skyde lige.









 


Delete item?