Cookies

Optimér hygiejnen på bowlingbanen med håndsprit

5/15/2020 9:34 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Vi ved nok alle, at det er vigtigt at holde hygiejneniveauet lavt for at mindske smitte af bakterier og sygdomme. Der er dermed mange fordele ved at sørge for god hygiejne, og dette gælder ikke kun i hjemmet og på arbejdspladsen, men også alle andre steder, du befinder dig. 

Det betyder, at vi også må gøre vores ypperste for at holde hygiejnen højt, når vi bowler eller udøver andre sportslige aktiviteter. Dette kan heldigvis nemt gøres med håndsprit, der nemlig er den perfekte og nok nemmeste måde at holde bakterierne væk på.

Hav desinfektionen i din nærhed
Håndsprit, vådservietter og desinfektion i det hele taget er enormt praktisk, fordi du kan have det i din taske, lomme eller lignende, så du altid har det på dig og kan smøre hænderne ind i det.
I bowling kan bakterier hurtigt blive spredt, da spillerne rører de samme bowlingkugler og i det hele taget kommer tæt på hinanden. Hvis der ikke bliver taget højde for smitte og hygiejnen på bowlingbanen, kan det hurtigt ende med, at flere bliver syge.

Vælg din foretrukne variant
Nogle kan bedst lide flydende håndsprit, andre foretrækker gel. Der er imidlertid også nogle, som foretrækker vådservietter. Med andre ord er det forskelligt fra person til person, hvilken måde der er den foretrukne til at holde hygiejnen i orden, og det er naturligvis fordelagtigt med et udvalg, der imødekommer alles behov. Derfor finder du flere forskellige former for desinfektion i det store udvalg, så ingen behøver at gå på kompromis.

Hold udstyret rent
Det er selvfølgelig vigtigt med god håndhygiejne, men hvis du vil gøre bowlinghallen endnu mere bakteriefri, må udstyret og overfladerne også blive afsprittet. Dette kan gøres med overfladedesinfektion, der er perfekt til at holde jeres borde, bowlingkugler og lignende rent, så færrest mulige bakterier og sygdomme bliver spredt.









 


Delete item?