Cookies

Leder du efter nye interesser? Få inspiration herunder

1/2/2020 3:01 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Der er som regel mange ting at se til i en travl hverdag, men når rutinerne kører, som de plejer, kan det også hurtigt blive en kedelig hverdag. I en rutinepræget hverdag kan det være en god idé at have et afbræk engang imellem, og det kan man eksempelvis få i form af en hobby eller fritidsinteresse. Mangler du inspiration til at finde den bedste mulighed for dig, så skal du læse med her.

Der sker ikke noget ved at prøve noget helt nyt og fremmed 
Du kender det sikkert. Du har et ønske om at prøve noget helt nyt, men du synes, at det er svært at komme i gang, fordi du ikke ved, hvad du egentligt går ind til. Hurtigt tager tankerne over, og man tør pludseligt ikke melde sig til eller møde op, når man hverken kender nogen på holdet eller ikke ved, hvad der skal ske. Der sker dog intet ved at prøve noget helt nyt og fremmed – tværtimod næsten. Når man kaster sig ud i noget nyt, vokser man med opgaven, og før du ved af det, vil du elske din beslutning og være stolt over, at du har trodset en grænse. Måske har du derved fundet en ny hobby, som du har lyst til at bruge tid og energi på. 

Prøv en ny hobby med et familiemedlem eller en god ven
Spiller du og din familie ofte bowling, eller er din ven god til at lave strikes, så kan det være, at du er tryg nok ved vedkommende til, at I sammen skal kaste jer ud i noget nyt. Er I konkurrencemennesker, bliver det kun endnu sjovere. Prøv eventuelt kræfter af med Spilnu bonuskode 2020. Hurtigt finder I ud af, hvad der er bedst, hvem der er mest heldig, og hvem der har det største konkurrencegen. 









 


Delete item?