Cookies

3 årsager til at bowling er den fedeste sportsgren

9/20/2019 9:43 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Strike! Står der på skærmen. Du har lige sendt en tung kugle ned ad en 20 meter lang, lakeret træbane, og du fik alle 10 kegler i første hug. En federe fornemmelse kan man næppe opleve, når man er ude med familien, kollegaerne eller kæresten og spiller bowling. 

Bowling er et yderst populært spil, og du har med stor sandsynlighed allerede prøvet at bowle en eller flere gange i det liv – måske til en fødselsdag eller i forbindelse med en bytur med venner og kollegaer. Men vidste du også, at det er en seriøs sportsgren, ligesom fodbold, golf og tennis er det? Herunder får du 3 årsager til, hvorfor bowling er den fedeste sportsgren – og hvorfor du bør begynde til det.  

En social sportsgren
Hvis du ikke var klar over det allerede, så er bowling enormt socialt, som oftest spilles i forbindelse med ture med familien, kollegaerne eller kæresten. Og selvom bowling som sportsgren er en smule mere seriøst, så er det stadig super socialt. Godt nok er fadøllene og lakridsshots skiftet ud med en drikkedunk med vand eller BCAA, og måske er det smarte gå i byen-tøj blevet skiftet ud med noget lettere sportstøj. Men ikke desto mindre er stadig plads til masser af sjov og hygge, når I træner teknik med træneren i din lokale bowlinghal.

Udstyr og kontingent er billigt
En anden årsag til at bowling bare er den fedeste sportsgren er, at både kontingent og udstyr er relativt billigt. Er du helt ny inden for bowling, er der måske endnu ikke det helt store behov for at fyre dine penge af på en professionel bowlingkugle. Du kan sagtens finde billigere kugler i polyester til omkring 500 – 600 kroner, hvor en professionel kugle godt kan løbe op i et par tusinde kroner. Du behøver derfor ikke have den helt store opsparing for at komme i gang med bowling, men er der lavvande i skattekisten, kan du med et kviklån hurtigt få råd til dit nye bowlingudstyr.  

Sammenlignet med en enkelt bowlingaften med vennerne, så er kontingentet også væsentligt billigere. Hvor meget du må slippe for et kontingent, afhænger af, hvilken klub du er medlem i. Men typisk varierer prisen fra et par hundrede kroner om måneden til knapt tusind kroner per kvartal.   

Du kan bowle i de fleste byer
Den tredje årsag til, at bowling bare er den fedeste sportsgren, er at du kan finde en bowlinghal i de fleste byer i Danmark. For igennem årene – i takt med at bowlingen gjorde sit indtog i Danmark tilbage i 1960’erne, er der blevet bygget masser af bowlinghaller i de danske byer. 
Så medmindre du bor i en meget lille flække ude på landet, skal du altså ikke tænke på at turen ud til en gang bowling, typisk ikke er længere væk end en rask cykeltur eller et par stop med bussen. Bowlinghallerne holder jo til, hvor kunderne er, og de er jo typisk i de lidt større byer – hvor både job og indkøb jo også er. Så hvad venter du på? Få pakket tasken, og kom ned i dit lokale bowlingcenter og få lavet nogle strikes.  









 


Delete item?