Cookies

Tips til en sjov aften med vennerne

9/4/2019 12:04 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
I en stresset hverdag kan det nogle gange være svært at få sat tiden af til at få lidt kvalitetstid med sine bedste venner. Når man så endelig finder tiden til det, bør man få det meste ud af tiden og tage ud og lave noget sjovt. Der er rigtig mange forskellige sjove ting, man kan give sig til, og det afhænger selvfølgelig af, hvad man er til, og hvilken alder man har. I artiklen her gives der nogle gode tips til, hvad man kan lave en lørdag aften med sine bedste venner. 

En god aften i bowlinghallen
Hvis man ikke er vant til at spille bowling, kan sådan et par timer i en bowlinghal godt give lidt ømhed i kroppen. Hvis man finder det interessant at kurere sådan nogle smerter, kunne en akupunktur uddannelse meget vel være det perfekte match for en. 
Hvis det endelig skulle ske, at man får lidt ondt i et par af sine led af et spil bowling, er en god aften med vennerne stadig smerterne værd. En bowlingbane er nemlig et perfekt sted at få snakket lidt med sine venner samtidig med, at man har noget at mødes om. Oplagt er det at købe en runde fadøl og nogle snacks og så ellers bare se, hvem af vennerne der bliver til grin på bowlingbanen. Taberen kan eventuelt give den næste runde kolde øl. 

Tag ud og se den lokale Superligaklub spille 
Med 14 klubber i Superligaen er det efterhånden de færreste steder i Danmark, hvor man ikke forholdsvis hurtigt kan køre til det nærmeste stadion. Hvis vejret er til det, er det altid enormt hyggeligt at tage med vennerne ud og se lidt fodbold lørdag eller søndag eftermiddag. Ligesom i bowlinghallen er det dejlig let at sidde og snakke hen over fodboldkampen, og hvis man løber tør for ting at snakke om, kan man jo altid diskutere dommerens præstation. Et must på et fodboldstadion er at bruge pausen på at stå i køen til en frankfurter med brød og en kold fadøl eller sodavand. Selvom man selvfølgelig som regel holder med hjemmeholdet, plejer det ikke gå særligt ud over oplevelsen, hvis de skulle gå hen og tabe. Det er nemlig uanset resultatet hyggeligt at sidde i solen med vennerne og nyde sin kolde drikkevarer. 

Den klassiske løsning på caféen eller baren
Man behøves heller ikke nødvendigvis gøre det til et stort nummer at skulle bruge sin friaften med vennerne. En øl på den lokale bar eller en kop kaffe på en hyggelig café er mindst lige så gode idéer. Det er også lettere at arrangere bare lige at mødes til en kop kaffe. Desuden kan det blive svært at mødes regelmæssigt, hvis man føler, at man bliver nødt til at lave et stort nummer ud af det hver eneste gang. Derfor er en god blanding måske vejen frem – på den måde bliver man heller ikke træt af nogle af delene. 









 


Delete item?