Cookies

Skal du se The Ultimate Bowls Championship?

6/5/2019 10:24 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Interesserer du dig for bowling, så kender du sikkert til The Ultimate Bowls Championship, der er en turnering i Australien. Det er ikke helt på samme måde som vi kender bowling herhjemme fra. Men det er også en super spændende turnering, hvis man er interesseret i bowling. Vi giver dig her en guide til hvad du skal huske når du skal se The Ultimate Bowls Championship.  
 
Hvad er The Ultimate Bowls Championship?
The Ultimate Bowls Championship er en turnering I Australien, hvor der bowles på en plæne. Dette arrangement er et at de mest lukrative bowlingevents i verden, fordi du kan vinde en ret stor sum på 500.000 dollars. The Ultimate Bowls Championship, forkortes UBC og er en bowlings form, hvor man er 3 på et hold, men kun 2 spillere er på banen ad gangen, så der bliver roteret mellem spillerne for hver begivenhed. Turneringen forløber over 3 arrangementer i løbet af et år. Forløbet foregår på den måde at der er to hold til hver kamp, kampen varer i 25 minutter. De to hold har en spiller i hver side af banen. I den ene side af banen ligger der en lille målkugle som spillerne i den anden ende skal ramme. Hver spiller har 4 bowlingkugler som de skal skyde med. Når det ene sæt af spillere har skudt alle deres bowlingkugler afsted, står de to andre spillere nede ved målkuglen og vurdere hvilken der ligger tættest. Når de 4 bowlingkugler er skudt afsted fra hver spiller, bliver der byttet plads, så de spiller der står i enden med målkuglen kommer ned og skyder deres 4 bowlingkugler hver. Når de har skudt deres bowlingkugler, så skal der vurderes hvilke kugler der ligger tættest på den lille målkugle. De tre bowlingkugler der ligger tættest, får point. Den der ligger tættest får 10 point, den næstbedste får 5 point og den tredjebedste får 3 point. Bowlingkuglerne er mindre eller lidt større end en håndbold. Der er mulighed for at score point undervejs i spillet og hvis målkuglen bliver ramt, vil der blive scoret 3 point.        

Husk God bredbånd 
Hvis du skal se denne turnering, skal du have noget godt bredbånd, for det vil jo være ærgerligt at gå glip af begivenheden, fordi internettet er for langsomt. Du kan kun se kampene ved at livestream dem over dit internet, derfor er det vigtigt med et rigtig godt bredbånd. Du kan livestream eventet via appsene 7Plus og Kayo eller ved UBC’s hjemmeside og Facebookside. Du kan ikke se kampene på dit tv, da eventet kun bliver vist i 22 lande omkring Australien og i Asien. Da det her er en rigtig stor begivenhed, som der ikke er nået til Europa.  Så derfor skal du have et rigtig godt bredbånd, så du kan følge med i hele turneringen. Husk at første begivenhed er blevet afsluttet, så derfor er det næste arrangement d. 15. og 16. august, så du kan lige nå at få fat på noget rigtig godt bredbånd inden da. 

Lækkert mad 
Til et sådan event skal der selvfølgelig også være noget lækkert mad. I Australien er man meget glad for barbecue og de griller rigtig meget, så siden at det næste event ligger i august, kan du passende invitere nogle venner til en grillaften, hvor i griller noget lækkert kød, måske laver nogle burgere. Men husk at hvis du gerne vil være lidt sundere eller bare ikke kan tåle gluten, måske er der en af dine gæster der har gluten allergi. Så vær opmærksom på dette, for ellers kan det hurtigt gå hen og blive en lidt trist dag, for dig eller din gæst med gluten allergi. Du kan købe mange forskellige glutenfri produkter, så i alle kan have en rigtig god aften.  Dem kan du købe på helsebixen.dk, så slipper du for at skulle ud i diverse helsebutikker og du kan nemt lave noget lækkert glutenfri mad så alle gæster er glade.  









 


Delete item?