Cookies

Kom godt i seng efter en aften med bowlingvennerne

1/15/2019 3:35 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
En hverdag kan godt være travl for mange mennesker. Man skal på arbejde, smøre madpakker, gøre rent, købe ind og mange andre ting. Sidst på dagen tager man måske ud sammen med vennerne og bowler, hvilket man har set frem til. Efter en hyggelig bowlingaften, er det næste på dagsordenen, at man skal hjem i seng. Og det er altid en rar følelse at lægge sig i sengen efter en lang dag. Og det er vigtigt at lægge sig i sengen. Vi mennesker skal have søvn, men vi skal også have god søvn. Og det kan Senge-testeren.dk være med til at klare. Her er samlet flere god råd til, hvad en god søvn indebærer, hvor man for eksempel bliver præsenteret for forskellige boxmadrasser, og hvad man skal kigge efter her. 

En kvalitetsboxmadras byder på kvalitetssøvn 
Kvalitet holder bare i længere tid. Det er et faktum. Og det gælder også en boxmadras. Derfor er det vigtigt, at man er kvalitetsbevidst, når man er på udkig efter den helt rigtige boxmadras. Antallet af fjedre kan være med til at indikere, om man har fat i en kvalitetsmadras. Jo flere fjedre sengen har, jo mere holdbar er den, fordi den ikke falder sammen. Altså får man en langtidsholdbar madras, der er god og solid at sove i.

Test i butikken
Det kan godt være svært at finde den helt rigtige boxmadras online. Her er der ikke mulighed for at prøve den, men der er mange steder god tid til at levere den tilbage. Det kan være fra 14 dage til 30 og måske endda 100 dage. Det kommer an på det sted, man køber den. Hvis man gerne vil være helt sikker fra starten af, er det dog en god idé at tage en tur ud i butikken og prøve madrassen. Når man befinder sig i butikken, kan det være smart at prøve flere forskellige boxmadrasser, så man på den måde får en følelse af, hvad forskellen på madrasserne er, men også hvad der passer bedst til ens behov. Når man har fundet den rigtige, kan man vælge, om man vil bestille den online eller ej. Man kan flere steder spare penge ved at bestille madrassen online, men det kommer an på, hvilken pris de giver i den butik, hvor man har prøvet madrasserne.

Bedre boxmadras – bedre helbred 
Vi får hele tiden at vide, hvor vigtig vores søvn er. Og det er rigtigt nok, selvom vi måske glemmer det lidt engang imellem. Søvn er alfa og omega for, at vi fungerer som mennesker. De fleste mennesker har en travl hverdag, hvor der skal nås mange ting på kun 24 timer. Det kræver, at man er veludhvilet og klar til, hvad dagen bringer. En ny boxmadras kan i den sammenhæng gøre en stor forskel. Det er vigtigt at få søvn nok, men det er også virkelig centralt at sove ordentligt. Det kan en boxmadras være med til at sørge for. Det kræver blot, at man finder den boxmadras, der passer til én, så kroppen får hvile. 









 


Delete item?