Cookies

Bowling er den perfekte hobby for dig og mandeklubben

1/10/2019 9:54 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Der er ikke noget som en aften med drengene. Dog kan det godt blive lidt kedeligt engang imellem altid at skulle drikke øl, spise snacks og se fodbold. Når det er sagt, er det en del af mandehyggen, som absolut ikke skal ændres på. Nogle gange er det bare fedt at lave noget andet sammen end blot at se fodbold. Her i artiklen finder du et godt bud på, hvad du kan lokke drengene med til, næsten gang at der skal holdes samling for mandeklubben. I får både muligheden for at drikke øl, spille med musklerne og øve jeres bedste teknikker. Ideen lyder nemlig på bowling.

Udstyr som du kan bruge penge på
En af grundene til at bowling er den helt perfekte sport for dig og drengene, er, at det er en sport, hvor du kan få lov til at gå lidt op i udstyret - hvilket de fleste mænd er vilde med. I bowlinghallen er du vant til, at man skal leje sko, og at der er fælles kugler, som alle har fingrene nede i. Sådan vil det ikke være, hvis du begynder at spille bowling på højere plan. Her vil der nemlig være brug for, at du anskaffer dig din egne sko og dine egne bowlingkugler. Det samme gælder for dine holdkammerater. Vælger I at lave et hold sammen i mandeklubben, kan I få lavet matchende spillertøj, hvilket er med til at give en ekstra kraftig følelse af at være en del af et fællesskab.
Ligesom med meget andet sportsudstyr, kan det være en lille smule pebret. Derfor kan det blive nødvendigt for dig og kammeraterne at låne lidt penge til udstyret. Heldigvis er der rig mulighed for at kunne låne penge, der ikke kræver, at du skal betale tilbage over de næste mange år. Du kan finde et forbrugslån på 10.000 kr. her til at dække diverse udgifter, der er ved bowlingudstyret. 

Masser af samvær
En anden fordel ved bowling er, at det giver muligheden for masser af samvær. Du kan være helt sikker på, at dig og dine venner bliver knyttet endnu tættere sammen efter at have spille bowling i en rum tid. Det er nemlig en sport, der giver rig mulighed for at socialisere og hygge sig. Du kan sagtens tage en øl og føre en samtale, imens at du spiller. Du skal nemlig ikke løbe rundt på en stor bane og blive forpustet. Bowling handler om at hygge sig, og det kan du være helt sikker på, at I kommer til.
Vær opmærksom på skader

Selvom bowling ikke kræver, at du skal løbe fra den ene ende af en stor bane til den anden ende, kan du alligevel godt få skader. Når du bowler, er det nemlig de samme muskler, du bruger igen og igen. Derfor kan du hurtigt komme til at forstrække noget eller vride forkert. Ender du med at lave en skade på dig selv, kan det betyde, at du ikke kan spille i en længere periode. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på potentielle skader, og sørger for at lytte til din krop. Det vil sige, at du skal stoppe med at spille, hvis der er noget, der føles underligt eller gør ondt, og efterfølgende konsultere en læge. Giver lægen dig nogle anvisninger, er det utrolig vigtigt, at du følger dem, hvis du gerne vil så hurtigt i gang med at spille igen som muligt.

Den perfekte sport for den lidt ældre gruppe
Bowling er for alle, men det er særligt den aldersgruppe, der er 40 år og opad, der nyder at dyrke denne sport. Grunden til dette er, at den som tidligere nævnt ikke er lige så belastende som for eksempel. løb, fodbold eller lignende. Når det er sagt, er der stadig masser af udfordringer i at bowle - særligt når det kommer til teknikken. Det er nemlig ikke kun held, der skal til for at score en strike. Så hvis du gerne vil lave strikes på stribe, er det bare med at komme i gang med at bowle.









 


Delete item?