Cookies

Herre 1 status efter 3 kampe

9/18/2011 10:03 PM |  Ellipsen |  Jesper Larsen
(hermed en lille test a nyheds-funktionen på bowlingportalen)
Hejsa!

Ellipsens førstehold for herrer har nu spillet de 3 første kampe i sæsonen. Status er at vi har fået 4 af de 6 mulige kamppoint med en "målscore" på 20-10 efter det gamle pointsystem.

Kort om de 3 kampe:

Vi startede blødt ud med et knebent nederlag til Sundby på udebane i Tårnby i forrige weekend. Hallen har fået en ansigtsløftning over sommerferien, men banerne var nogenlunde som de plejer at være, udfordrende! Det gør jo heller ikke noget, men det skulle vise sig at blive kostbart at vi slet ikke var klar fra start af. Vi tabte nemlig første serie stort og med det nye pointsystem så kræver en sådan dårlig start enten at man henter de tabte kegler over de næste 3 serier eller at man vinder alle 3 resterende serier. Vi vandt serie 2 og 3 men endte desværre med at tabe sidste serie med 20 kegler og så blev det altså ikke til point til os. 0-2 og tilbage til studiet, øv!

Kamp nummer 2 var her lørdag hvor vi mødte Lyngby der jo efterhånden har mistet temmelig mange medlemmer og derfor desværre for dem, er en klub på vej nedad bakke. Det var altså en kamp hvor vi havde alt at tabe så at sige. En kamp vi burde vinde fordi vi har et meget bedre hold. Det gjorde vi så også, selvom det lykkedes os at tabe en den sidste serie. Men da var kampen for længst afgjort. Med det nye pointsystem kan en kamp jo i realiteten være afgjort efter 2 serier hvis man er foran med rigtig mange kegler. Så, en sikker 2-0 sejr til os i den kamp, hvor vi også spillede rigtig pæn bowling og lavede over 4600 kegler.

Kamp 3 var så her søndag mod Old Stars, som også er fra Rødovre. Det er et hold som ligger på vores niveau, så absolut en kamp vi meget gerne ville vinde. Vi spillede lige efter ligarunden og det havde en eller anden indvirkning på banerne, for de var bestemt ikke så lette som de plejer at være. Der skulle kæmpes for at lave strikes. Det så man tydeligt rundt omkring i hele hallen hvor man kunne fornemme at mange folk var frustrerede over normalt at kunne lave meget højere resultater. Men tilbage til vores kamp. Old Stars startede rigtigt flot, især den ene af deres to "stjerner" Peter Kaspersen, lavede en flot 265 serie. Og det var desværre afgørende for at de vandt første serie knebent. Men vi tabte kun få kegler så alt var stadig åbent. Vi skulle bare vinde 2 serier mere og så også keglerne. I næste serie tabte modstanderne heldigvis fuldstændig pusten og vi vandt stort med over 150 kegler. Så har man jo næsten vundet kampen hvis bare man kan vinde en til af de 2 næste serier. Vi var dog ikke til at stoppe nu og vandt begge de 2 sidste serier og hev endnu en sikker og flot 2-0 sejr i hus.
Efter min mening så afgjort vores bedste præstation indtil videre i år, baneforholdene taget i betragtning. De forholdsvis svære baner var afgjort til vores fordel, da vi ikke I samme omfang som mange af vore modstandere lever på vores strike-spil. Hvis banerne eksempelvis havde været lige så lette som normalt, så kan man næsten garantere at 2 af Old Stars spillerne havde lavet tæt på eller over 900 hvor de i dag lavede under 800. Vi bliver ikke lige så hårdt ramt som vore modstandere når banerne er svære. Eller det er måske nærmere omvendt. Når banerne er lette kan vi ikke i samme omfang som vore modstandere få gang i strikespillet.

Nå, men status er altså 4 point i tabellen for 3 kampe hvilket absolut er godkendt!








 


Delete item?